Historiek André De Witte & Zonen

REEDS MEER DAN 40 JAAR EEN GEVESTIGDE WAARDE

In 1972 startte Andre De Witte een schrijnwerkerij te Lokeren. Door steeds weer innoverende & kwalitatieve producten te vervaardigen bouwde hij dit bedrijf uit tot een modern en hedendaags schrijnwerkersbedrijf. Een bedrijf waarbij van meet af aan kwaliteit, vakmanschap & service elkaar de hand reiken.

Een team van 25 mensen staat dagelijks in voor het vervaardigen & plaatsen van tal van producten. Timmerwerken, ramen & deuren in hout & kunststof, trappen, binnen schrijnwerk & interieur- bouw behoren tot het uitgebreide gamma. Iedereen binnen het bedrijf heeft zijn eigen aandeel en specialisatie zowel in het atelier als op de werf.

De vakkennis in combinatie met een modern machinepark zorgen voor een hoogstaande kwaliteit. Exclusieve & speciale werken zijn door de jaren ons stokpaardje geworden. Ook de gewone standaarduitvoeringen komen uitgebreid aan bod. De eigen productie zorgt voor een nog grotere flexibiliteit & vakkennis. Dit zowel voor nieuw- bouw, renovatie alsook voor totaalpakket van aanneming.

Sedert 1998 zet ook zonen Kristof De Witte en Frederik De Witte in 2008 deze bedrijfswaarden verder en geeft zo ook een extra jonge impuls aan het bedrijf. Ons werkterrein bevindt zich vooral in de privésector, appartementen & kantoren alsook in de industrie vindt u ons terug. Wij kunnen dan ook een totaalpakket aan schrijnwerk aanbieden. Alles uit eigen atelier & door eigen mensen professioneel vervaardigd & geplaatst. Met deze website willen wij reeds een eerste indruk geven van ons aanbod & enkele referenties uit de brede waaier. Breng ons een bezoek en overtuig u van onze kwaliteit & vakmanschap. Wij geven u graag advies bij uw bouwproject !! 

Neem vrijblijvend contact op »